SUN RETRO

24 négyzetméteres alapterületű mobilházaink kiváló elrendezésűek. Optimális választást jelentenek családoknak, kisebb baráti társaságoknak, de kényelmes nyaralási lehetőség nyugdíjasok és párok számára is. 

A házban étkező, két hálófülke, konyha, tusoló és wc található. Ez a típusú mobilház 2 felnőtt és 2 gyermek számára biztosít ideális elhelyezést. A nappaliban található kanapé ággyá alakítható, így további 2 fő alhat a mobilházban. A házhoz terasz tartozik, amelyet kerti bútorokkal szereltünk fel. 

SUN RETRO mobilházaink ősfás, parkos területen helyezkednek el, megfelelő árnyékolással rendelkeznek. A házak hűtő/fűtő klímával felszereltek, a klíma használatát a ház ára tartalmazza. A Balatonhoz is és a kemping medencéjéhez is közel találhatóak.

A SUN Retro mobilházak nem dohányzó házak! 

Vendégeink kisállatokat is hozhatnak magukkal a szabályzatnak megfelelően, külön díj ellenében.

A ház felszereltsége

Házainkat a mindennapokhoz szükséges eszközökkel felszereltük.

Biztosítjuk a főzéshez szükséges alapeszközöket, így például edényeket, fakanalat, hámozót, konzervnyitót, késeket. A mindennapi étkezésekhez megtalálhatóak lesznek kanalak, villák, kések, különféle méretű tányérok, poharak, bögrék. Kávéfőző, mikrohullámú sütő szintén van házainkban.

Az ágyneműhuzat (paplanhuzat, párnahuzat, lepedő) nem az alapszolgáltatás része, külön térítési díj ellenében igényelhető. A párna és a paplanbelsőket megtaláljátok a házakban, ezeket az ár tartalmazza. 

A teraszt műanyag kerti bútorokkal szereltük fel. A pihenéshez, a kinti étkezésekhez, a szabadtéri elfoglaltságokhoz asztalt és székeket biztosítunk.

A ház tisztán tartását felmosóvödör, partvis segíti, de tisztítószerekről Nektek kell gondoskodni.

A házak pontos felszereltségéről az utazás előtt e-mailben részletes tájékoztatót küldünk.

Nézd meg a SUN Retro házakat!

ÁRAK

A SUN RETRO házak árai időszakonként a következő képpen alakulnak:

ELŐSZEZON

35 EUR/ház/naptól

FŐSZEZON

95 EUR/ház/naptól

UTÓSZEZON

30 EUR/ház/naptól

TOVÁBBI HÁZAK

SUN BASIC

SUN PERFECT

SUN FAMILY

Close Menu