SUN PERFECT

A SUN PERFECT mobilházak 2018. májusában telepítettük. A mobilházak mindegyike vadonatúj, modern, ízlésesen berendezett!

A ház mérete 24 négyzetméter. Helyet kap benne nappali, étkezősarok, két hálófülke, konyha, tusoló és WC. A hálófülkék közül az egyik dupla ágyas, a másikban pedig két szimpla ágy található. Ezekben a házakban nincs harmadik, emeletes ágy. Ez a típusú mobilház 2 felnőtt és 2 gyermek számára biztosít ideális elhelyezést. A nappaliban található kanapé ággyá alakítható, így további 2 felnőtt alhat a mobilházban. A hálófülkében a nagy méretű ágy mellé elfér egy, csecsemők és kisgyermekek által használt utazóágy is.  A házhoz terasz tartozik, amelyet kerti bútorokkal szereltünk fel. 

SUN PERFECT mobilházaink ősfás, parkos területen helyezkednek el, megfelelő árnyékolással rendelkeznek. Hűtő/fűtő klíma van a házakban, a klíma használatának díját a ház ára tartalmazza. A Balatonhoz is és a kemping medencéjéhez is közel találhatóak.

A SUN Perfect mobilházak nem dohányzó házak! 

Ezekben a házakban kisállatot NEM tudunk fogadni. Kisállattal érkező vendégeinknek a SUN Retro és SUN Basic házainkat ajánljuk.

A házak felszereltsége

Házainkat a mindennapokhoz szükséges eszközökkel felszereltük.

Biztosítjuk a főzéshez szükséges alapeszközöket, így például edényeket, fakanalat, hámozót, konzervnyitót, késeket. A mindennapi étkezésekhez megtalálhatóak lesznek kanalak, villák, kések, különféle méretű tányérok, poharak, bögrék. Kávéfőző, mikrohullámú sütő szintén van házainkban.

Az ágyneműhuzat (paplanhuzat, párnahuzat, lepedő) nem az alapszolgáltatás része, külön térítési díj ellenében igényelhető. A párna és a paplanbelsőket megtaláljátok a házakban, ezeket az ár tartalmazza. 

A teraszt műanyag kerti bútorokkal szereltük fel. A pihenéshez, a kinti étkezésekhez, a szabadtéri elfoglaltságokhoz asztalt és székeket biztosítunk.

A ház tisztán tartását felmosóvödör, partvis segíti, de tisztítószerekről Nektek kell gondoskodni.

A házak pontos felszereltségéről az utazás előtt e-mailben részletes tájékoztatót küldünk.

Nézd meg a SUN Perfect házakat

ÁRAK

A SUN PERFECT házak árai időszakonként a következő képpen alakulnak:

ELŐSZEZON

45 EUR/ház/naptól

FŐSZEZON

110 EUR/ház/naptól

UTÓSZEZON

40 EUR/ház/naptól

TOVÁBBI HÁZAK

SUN RETRO

SUN BASIC

SUN FAMILY

Close Menu