SUN FAMILY

A SUN FAMILY mobilházak 2018. májusában kerültek a kemping területére. A mobilházak mindegyike vadonatúj, modern, ízlésesen berendezett! A ház mérete 34,4 négyzetméter, így kiválóan alkalmas 6 (akár felnőtt) személy kényelmes elhelyezésére. A mobilházban 3 hálófülke található, amelyekből egyben dupla ágy, kettőben pedig két-két szimpla ágy van. Helyet kap a házban még, az étkező, a konyha, illetve egy fürdőszoba. A nagy hálószobához külön WC tartozik. A nappaliban található kanapé ággyá alakítható, így további 2 felnőtt alhat a mobilházban. A házhoz fedett terasz tartozik, amely kiváló tért biztosít a közös étkezéseknek, szabadidős elfoglaltságoknak.

SUN FAMILY mobilházaink ősfás, parkos területen helyezkedik el, megfelelő árnyékolással rendelkezik. A hűtés és a fűtés is megoldható, így minden időjárási körülmény között komfortos. A Balatonhoz is és a kemping medencéjéhez is közel találhatóak.

A SUN FAMILY mobilházak nem dohányzó házak! 

Ezekben a házakban kisállatot NEM tudunk fogadni. Kisállattal érkező vendégeinknek a SUN Retro és SUN Basic házainkat ajánljuk.

 

A házak felszereltsége

Házainkat a mindennapokhoz szükséges eszközökkel felszereltük.

Biztosítjuk a főzéshez szükséges alapeszközöket, így például edényeket, fakanalat, hámozót, konzervnyitót, késeket. A mindennapi étkezésekhez megtalálhatóak lesznek kanalak, villák, kések, különféle méretű tányérok, poharak, bögrék. Kávéfőző, mikrohullámú sütő szintén van házainkban.

Az ágyneműhuzat (paplanhuzat, párnahuzat, lepedő) nem az alapszolgáltatás része, külön térítési díj ellenében igényelhető. A párna és a paplanbelsőket megtaláljátok a házakban, ezeket az ár tartalmazza. 

A teraszt műanyag kerti bútorokkal szereltük fel. A pihenéshez, a kinti étkezésekhez, a szabadtéri elfoglaltságokhoz asztalt és székeket biztosítunk.

A ház tisztán tartását felmosóvödör, partvis segíti, de tisztítószerekről Nektek kell gondoskodni.

A házak pontos felszereltségéről az utazás előtt e-mailben részletes tájékoztatót küldünk.

Nézd meg a SUN Family házakat

ÁRAK

A SUN FAMILY házak árai időszakonként a következő képpen alakulnak:

ELŐSZEZON

50 EUR/ház/naptól

FŐSZEZON

125 EUR/ház/naptól

UTÓSZEZON

45 EUR/ház/naptól

TOVÁBBI HÁZAK

SUN RETRO

SUN BASIC

SUN PERFECT

Close Menu