SUN OPTIMUM

A SUN OPTIMUM mobilházak 2018. májusában kerülnek a Pelso Kemping területére. A mobilházak mindegyike vadonatúj, modern, ízlésesen berendezett! A ház mérete 24 négyzetméter. Helyet kap benne nappali, étkezősarok, két hálófülke, konyha, tusoló és WC. A hálófülkék közül az egyik dupla ágyas, a másikban pedig két szimpla ágy található. Ez a típusú mobilház négy felnőtt és 3 gyermek számára biztosít ideális elhelyezést. A nappaliban található kanapé ággyá alakítható, valamint a hálófülkében a nagy méretű ágy mellé elfér egy, csecsemők és kisgyermekek által használt utazóágy is. Optimális választás családoknak, kisebb baráti társaságoknak, de kényelmes nyaralási lehetőség nyugdíjasok és párok számára is. A házhoz terasz tartozik, amelyet kerti bútorokkal szereltünk fel. A felszereltséghez nem tartozik hozzá az ágynemű, valamint a törölköző, így kérjük, azokat Önök hozzanak magukkal.

Szoba Felszereltsége

Házainkat a mindennapokhoz szükséges eszközökkel felszereltük. 

Biztosítjuk a főzéshez szükséges alapeszközöket, így például edényeket, fakanalat, hámozót, konzervnyitót, késeket. A mindennapi étkezésekhez megtalálhatóak lesznek kanalak, villák, kések, különféle méretű tányérok, poharak, bögrék. Kávéfőző, mikrohullámú sütő szintén van házainkban. 

A kényelmes alváshoz paplan, párna áll rendelkezésre. Fontos azonban hangsúlyoznunk, hogy az ágynemű nem az alapszolgáltatás része, külön térítési díj ellenében igényelhető.

A teraszt műanyag kerti bútorokkal szereltük fel, a pihenéshez, a kinti étkezésekhez, a szabadtéri elfoglaltságokhoz asztalt és székeket biztosítunk.

A ház tisztán tartását felmosóvödör, partvis és az alap takarítószerek segítik.

A házak pontos felszereltségéről az utazás előtt e-mailben részletes tájékoztatót küldünk.

Árak

A SUN OPTIMUM házak árai időszakonként a következő képpen alakulnak:


Előszezon (05.01-07.01 között)napi 13 500 Ft-tól
Főszezon (07.01-09.02 között)napi 26 500Ft-tól
Utószezon (09.02-09.30 között)napi 16 500 Ft-tól


13 500 Ft-tól

További házak

© 2019 Minden jog fenntartva. Navisoft Hungary Kft.