SUN PRÉMIUM

A SUN PRÉMIUM mobilházak 2018. májusában kerülnek a Pelso Kemping területére. A mobilházak mindegyike vadonatúj, modern, ízlésesen berendezett! A ház mérete 34,4 négyzetméter, így kiválóan alkalmas akár 6 felnőtt és 2 gyermek kényelmes elhelyezésére. A mobilházban 3 hálófülke található, amelyekből egyben dupla ágy, kettőben pedig két-két szimpla ágy van. Helyet kap a házban még a nappali, az étkezősarok, a konyha,illetve két mosdó, amelyek közül az egyik tusolóval bővített. A nappaliban található kanapé ággyá alakítható, valamint a hálófülkében a nagy méretű ágy mellé elfér egy, csecsemők és kisgyermekek által használt utazóágy is. A házhoz terasz tartozik, amely kiváló tért biztosít a közös étkezéseknek, szabadidős elfoglaltságoknak.

A ház képe katalóguskép, így kisebb eltérések adódhatnak a kép és a ténylegesen telepítésre kerülő mobilház között.

Szoba Felszereltsége

Házainkat a mindennapokhoz szükséges eszközökkel felszereltük. 

Biztosítjuk a főzéshez szükséges alapeszközöket, így például edényeket, fakanalat, hámozót, konzervnyitót, késeket. A mindennapi étkezésekhez megtalálhatóak lesznek kanalak, villák, kések, különféle méretű tányérok, poharak, bögrék. Kávéfőző, mikrohullámú sütő szintén van házainkban. 

A kényelmes alváshoz paplan, párna áll rendelkezésre. Fontos azonban hangsúlyoznunk, hogy az ágynemű nem az alapszolgáltatás része, külön térítési díj ellenében igényelhető.

A teraszt műanyag kerti bútorokkal szereltük fel, a pihenéshez, a kinti étkezésekhez, a szabadtéri elfoglaltságokhoz asztalt és székeket biztosítunk.

A ház tisztán tartását felmosóvödör, partvis és az alap takarítószerek segítik.

A házak pontos felszereltségéről az utazás előtt e-mailben részletes tájékoztatót küldünk.

Árak

A SUN PRÉMIUM házak árai időszakonként a következő képpen alakulnak:

Előszezon (05.01-07.01 között)napi 14 500 Ft-tól
Főszezon (07.01.-09.02 között)napi 32 500 Ft-tól
Utószezon (09.02-09.30 között)napi 19 000 Ft-tól14 500 Ft-tól

További házak

© 2019 Minden jog fenntartva. Navisoft Hungary Kft.