SUN BASIC

24 négyzetméteres alapterületű mobilházaink kiváló elrendezésűek. Optimális választást jelentenek családoknak, kisebb baráti társaságoknak, de kényelmes nyaralási lehetőség nyugdíjasok és párok számára is. A házban nappali és étkezősarok, két hálófülke, konyha, tusoló és wc található. Ez a típusú mobilház négy felnőtt és 3 gyermek számára biztosít ideális elhelyezést. A nappaliban található kanapé ággyá alakítható, valamint a hálófülkében a nagy méretű ágy mellé elfér egy, csecsemők és kisgyermekek által használt utazóágy is. A házhoz terasz tartozik, amelyet kerti bútorokkal szereltünk fel. A felszereltséghez nem tartozik hozzá az ágynemű, valamint a törölköző, így kérjük, azokat Önök hozzanak magukkal.

SUN BASIC mobilházaink ősfás, parkos területen helyezkedik el, megfelelő árnyékolással rendelkezik. A hűtés és a fűtés is megoldható, így minden időjárási körülmény között komfortos. A Balatonhoz is és a kemping medencéjéhez is közel találhatóak. 

Szoba Felszereltsége

Házainkat a mindennapokhoz szükséges eszközökkel felszereltük. 

Biztosítjuk a főzéshez szükséges alapeszközöket, így például edényeket, fakanalat, hámozót, konzervnyitót, késeket. A mindennapi étkezésekhez megtalálhatóak lesznek kanalak, villák, kések, különféle méretű tányérok, poharak, bögrék. Kávéfőző, mikrohullámú sütő szintén van házainkban. 

A kényelmes alváshoz paplan, párna áll rendelkezésre. Fontos azonban hangsúlyoznunk, hogy az ágynemű nem az alapszolgáltatás része, külön térítési díj ellenében igényelhető.

A teraszt műanyag kerti bútorokkal szereltük fel, a pihenéshez, a kinti étkezésekhez, a szabadtéri elfoglaltságokhoz asztalt és székeket biztosítunk.

A ház tisztán tartását felmosóvödör, partvis és az alap takarítószerek segítik.

A házak pontos felszereltségéről az utazás előtt e-mailben részletes tájékoztatót küldünk.

Árak

A SUN BASIC házak árai időszakonként a következő képpen alakulnak:


Előszezon (05.01-07.01 között)napi 10 000 Ft-tól
Főszezon (07.01-09-02 között)napi 23 000 Ft-tól
Utószezon (09.02-09.30 között)napi 13 000 Ft-tól


10 000 Ft-tól

További házak

© 2019 Minden jog fenntartva. Navisoft Hungary Kft.