A kemping szolgáltatásai

Minden rendelkezésre áll, hogy felejthetetlen nyaralásban legyen részed! Többek között medence, csúszda, vízibicikli, teniszpálya, gokart! Ismerkedj meg a kemping szolgáltatásaival részletesen!

A kemping szolgáltatásai

A Pelso Camping számos szolgáltatással áll vendégeink rendelkezésére, hogy az itt töltött idő valóban élményekkel teli legyen.

Internet és televízió

A kemping területén internet szolgáltatás van, a WIFI használatáért a kemping külön díjat számol fel. Mobilházaink televízióval nem rendelkeznek.

Parkolási lehetőség

Minden mobilház mellett egy parkolóhelyet biztosítunk díjmentesen. A parkolóhely elfoglalására parkolókártyával van lehetőség.

Sportolási lehetőség

A kemping területén tenisz, strandröplabda, gokart, vízibicikli és minigolf található. Ezeken felül kültéri fitness eszközök állnak a sportolni vágyók rendelkezésére!

Gyermekprogramok animátorokkal

Animátoraink a nap nagy részében kézműves foglalkozással, és különböző programokkal várják az érdeklődő gyermekeket.

Élménymedence, gyermekmedence

A gyermekeket a kemping élménymedencével és csúszdával várja. A medence és a csúszda nyitvatartásának meghatározása a Pelso Camping hatásköre, így érdemes a használhatóságról a foglalás előtt tájékozódni. 

Strand

A kemping 400 méteres saját partszakasszal rendelkezik, ahol strandolni, napozni tudnak az ide látogatók. A vízi bicikli pedig minden korosztálynak élményt ígér.

© 2019 Minden jog fenntartva. Navisoft Hungary Kft.