Családdal Jövünk

A kisgyermekekkel történő nyaralás mindig óriási élmény, azonban számos plusz feladatot ró a gyermekeket kísérő felnőttekre – legyen szó akár a szülőkről, akár a nagyszülőkről. A mobilházakban történő nyaralás ezeket a plusz feladatokat csökkenti, hogy az itt eltöltött idő a felhőtlen szórakozásé maradjon. A mobilházak egyesítik a kemping szabadságát az apartmanok kényelmével.Miért válasszam a mobilházakat?

Nyaraltál Te is kempingben gyermekkorodban? Emlékszel milyen jó volt a strandon lakni? A mobilházak ugyanezt az élményt nyújtják gyermeked számára úgy, hogy a mindennapok kényelméről sem kell lemondanod.


A családok legnagyobb része a főszezont választja nyaralása időpontjául, így a nyaralók között akár barátságok is szövődhetnek. Ráadásul, mivel ebben az időszakban főleg gyermekes családok töltik meg a kempinget a gyerekek felszabadultan játszhatnak, kötetlenül élvezhetik a nyaralást! Bekerített területen rollerezhetnek, kerékpározhatnak, nem kell figyelniük az autóforgalomra, így teljes biztonságban érezhetik magukat.