Osztálykirándulás, gólyabál, diáktalálkozó

Az osztálykirándulások, diáktalálkozók, gólyabálok egy életre szóló élményt jelentenek a résztvevőknek. Mindannyian emlékszünk még a történetekre,évek múlva is felemlegetjük a sztorikat. Legyen a Te programod is olyan, amit majd az unokáidnak is elmesélsz!

Miért válaszd a mobilházakat?

EGYÜTT A CSAPAT

A Pelso Campingben elhelyezett SunVillage mobilházakban 6-8 diák fér el házanként. A közös területek, a Balaton közelsége, a számtalan programlehetőség biztosítja, hogy az együtt töltött idő élménnyel teli legyen. A nap végén mégis nyugodt pihenésben lesz részeteket, kiscsoportban, a saját házatokban!

KÖZEL A BALATON

Az mennyire jó lenne, ha a csapatjátékokat, programokat közvetlenül a Balaton partjára szervezhetnétek? A mobilházaktól néhány perces sétára már ott is a Balcsi. Használjátok ki a programszervezéskor, sétáljatok vagy beszélgessetek egyet a naplementében, vagy vigyétek ki akár a vacsorátokat. 

KÉNYELMES HÁZAK

A mobilházakban mindent megtaláltok, ami a kényelmeteket szolgálja. Minden házhoz saját konyha, WC, zuhanyzó tartozik. Nem kell sorban állni az egész osztálynak az esti vagy a reggeli tisztálkodásnál, és ha éjszaka innál egy pohár vizet nem kell még 25 másik emberen keresztülmásznod.

Mivel töltsétek a napjaitokat?

A természet csodáit fedeznétek fel? A történelmi múltba révedeznétek? Vagy sétálnátok egy nyüzsgő városban? Alsóörs környéke igazi aranybánya ebből a szempontból, hiszen bármire is vágysz, egy karnyújtásnyi távolságra eléred! Olvasd el a mi tippjeinket!

Séta Alsóörsön

Tegyetek egy sétát Alsóörs ófalujában. Látogassátok meg az Amfiteátrumot, a Török-házat, majd gyönyörködjetek a csodálatos panorámában a Somlyó-hegyi kilátóról. 

Tihany

Hallottad már a híres tihanyi visszhangot? Ismered a kecskekörmök történetét? Jártál már a Bencés Apátságban? Tihany és környéke a fantasztikus belső tóval olyan élményeket tartogat, amiket nem egyhamar felejtesz el.

Látogassatok várakat

Alsóörstől autóval egy órán belül elérhető a nagyvázsonyi és szigligeti vár is. Lépkedjetek az ősi köveken, beszélgessetek a várak történetéről, érdekességeiről. 

Túrázzatok a Malom-völgyben

A Felsőörshöz tartozó Malom-völgy természetvédelmi terület, méltán érdemelte ki a helyiek szeretetét. A völgyben futó patakban természetes gátrendszer alakult ki, így csodás vízesésekben gyönyörködhetünk. A völgy geológiai érdekessége a Miske-szikla. 

Koloska-völgy

Sétáljatok a patak partján, piknikezzetek a tisztáson elhelyezett pihenőpadoknál, és folytassátok a túrát a tanösvényen. Itt megismerkedhettek a környék élővilágával.

egyetek egy fagyit Balatonfüreden

Balatonfüreden kihagyhatatlan a gyönyörűen felújított Tagore sétány. De ezen felül is számos látnivalóval vár minket a város. A szénsavas források, Balatonfüred híres villái, valamint a Lóczy-barlang is megér egy utat.

Nézd meg a videónkat!

Ismerkedj meg házainkkal és a kempinggel!

SUN RETRO

 • 4+2 fő elhelyezésére alkalmas 
 • A ház klimatizált, a klíma használatot az ár tartalmazza

SUN BASIC

 • 4+2+1 fő elhelyezésére alkalmas
 • A házban a hálófülke ágya mellett elfér a kisgyermekek számára ajánlott utazóágy
 • A ház klimatizált, a klíma használatot az ár tartalmazza

SUN PERFECT

 • A SUN PERFECT mobilházak 2018. májusában kerültek telepítésre
 • A mobilházak vadonatújak
 • 4+2 fő elhelyezésére alkalmas
 • A ház klimatizált, a klíma használatot az ár tartalmazza

SUN FAMILY

 • A SUN FAMILY mobilházak 2018. májusában kerültek telepítésre
 • A mobilházak vadonatújak
 • 6+2 fő elhelyezésére alkalmas
 • A ház klimatizált, a klíma használatot az ár tartalmazza

Kérj egyedi árajánlatot!

Close Menu